Tiroida, un barometru tot mai defect

Urmează 25 mai, Ziua Mondială a TIROIDEI!


Un popor sănătos e un popor puternic. De acest lucru ar trebui să fie preocupați cei ce îl conduc. Dar ce te faci cu popoarele care au conducători ce doar flenduresc bugetele și își lasă cu bună știință neamul în chin.


30 de județe din România se confruntă cu FLAGELUL despre care nu vorbește nimeni (sau, altfel spus, toata lumea tace): BOALA TIROIDEI.


În județele subcarpatice e atâta lume bolnavă încât a devenit surprinzător să auzi și de lume sănătoasă.
CHINUIȚII acestei boli nici nu ies la pensie la 45 de ani, nici nu primesc pensii speciale și nici nu au facilități pentru sănătate. Unii sunt copii, alții tineri cu salarii precare, alții șomeri, altii pensionari cu pensii de mizerie.


300 de lei te costă 3 analize simple, chiar dacă esti asigurat și asta pentru că laboratorul la care mergi nu mai are plafon.


Așadar, premergător unei zile de sărbătoare dedicată celui mai important organ din corp (după inimă și creier), e cazul să se vorbească mai mult si să se concretizeze ceva în rezolvarea acestui flagel care aduce dezastru în viața unui om – de la schimbări de înfățișare supraponderală sau anorexică până la schimbări grave de comportament (care degenerează în stari conflictuale).


Începeți nu doar să vă căutați de sănătate, dar mai ales căutați să o întrețineți.

Mihaela Andreescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *