De sezon…

ionut catrina

Activitate intensă în rândul partidelor politice. Până pe 7-8 iunie, am Facebook-ul plin de mesaje etc. din partea unor oameni politici pe care-i urmăresc.


Azi analizăm ce-a mai „declarat” (căci rețelele de socializare sunt spațiu public) președintele PSD, Marcel Ciolacu, despre treburi de bucătărie internă a social-democraților. Acum trei zile, a postat asta: „Partidul Social Democrat și PES activists România organizează astăzi dezbaterea „Comunități europene pentru România”. Evenimentul marchează Ziua Europei și își propune să genereze o dezbatere interactivă, subliniind mesajul nostru politic în raport cu această zi semnificativă pentru apartenența țării noastre la proiectul european, precum și modul prin care Partidul Social Democrat a utilizat oportunitățile europene pentru dezvoltarea locală”.

Mai apoi, asta: „Partidul Social Democrat este cel mai european partid din România și singurul care are în interiorul său o structură responsabilă de dezbaterile și temele europene.

M-am întâlnit astăzi cu aproape 200 dintre membrii noștri interesați de subiectele europene, din cadrul PES activists România, mulți dintre ei tineri, și am fost bucuros să constat entuziasmul lor și dorința de a lucra împreună pentru ca țara noastră să fie mai puternică în Uniunea Europeană.

I-am îndemnat pe tineri să creadă în România Europeană și să militeze în continuare pentru ca țara noastră să profite de apartenența noastră la UE și să se afirme în structurile europene”.

Un lucru e clar: fără oameni de caracter la Bruxelles, suntem 100% terminați ca nație…

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *