PSD va depune moțiune de cenzură! Morega reacționează!

Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura. Este declaratia lui Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care a declarat ca vor face acest demers impotriva Guvernului, la inceputul sesiunii parlamentare. Dan Ilie Morega spune ca decizia luata de social democrati este una foarte buna pentru ca asemenea persoane nu au ce cauta la Guvernare.


Florin Cîțu nu ar trebui să mai Fie premierul României. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, face aceste declarații constant pentu că spune acesta, Cîțu împreună cu Klaus Iohannis, au contribuit la distrugerea României.


Morega se bucură că social democrații au luat această decizie și speră ca moțiunea de cenzură să treacă, iar Guvernul condus de Cîțu să dispară.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Acesta mai spune că. În prezent, aproximativ 70% din populația României este săracă, iar în loc ca Guvernul să contribuie pentru salvarea celor care au situații de risc social, contribuie la creșterea prețurilor, implicit, la distrugerea țării.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Reprezentanții PSD au declarat că vor depune moțiune de cenzură, la începutul sesiunii parlamentare precizând că demersul ar urma să fie realizat după congresele PNL şi USR PLUS.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *