Încă un succes dramatic pentru Trică

Viitorul Târgu Jiu a trecut, sâmbătă, de Unirea Constanţa (2-1), într-un joc disputat pe Stadionul Municipal. Gazdele au terminat meciul în 9 oameni. Dodoi a deschis scorul în minutul 33, dar a fost înlocuit peste alte 6 minute de Sveicauskas. Fundaşul lituanian a intrat după ce Băican a văzut “roşu” pentru un fault ca ultim apărător. Constănţenii au egalat în minutul 77, prin Alexandru Nicola, dar Ciprian Rus a avut ultimul cuvânt (86). Şi atacantul arădean a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, după o reacţie nervoasă, care a pornit însă de la o eroare imensă a tuşierei Bianca Florea. Cea din urmă a semnalizat eronat un aut.

Viitorul în meciul cu Unirea: Eftimie – Buleică (cpt.), Băican, Core, Copaci (79, Mitrică), Țegle, Brînzan (61, Ciul), Vulpe, Al. Dulca, Dodoi (39, Sveicauskas), Cip. Rus. Rezerve: Geantă – Misarăș, Gîrbiță, Gheban, Vespe, Felipe Acosta Antrenor: Eugen Trică.

“Am obţinut o victorie muncită, mai ales că echipa a jucat în inferioritate numerică 60 şi ceva de minute. Nu l-am înţeles pe arbitru la acel cartonaş roşu al lui Băican şi nici la finalul meciului, cu Ciprian Rus. Nu ştiu ce a vrut să demonstreze când i-a dat al doilea cartonaş galben, dar e important, până la urmă, că am reuşit să luăm cele trei puncte şi, uşor-uşor, urcăm în clasament. Chiar şi în 10 oameni am controlat meciul, am avut posesesie, situaţii de a marca. Este un rezultat echitabil, noi am fost echipa mai bună şi jucătorii mei au dat dovadă de mare caracter”, a spus Eugen Trică după meci.

În runda viitoare, gorjenii se deplasează la Poli Iaşi.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *