Doar egal cu Jiul. Cojocaru: Pierdem puncte aiurea

Pandurii Târgu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu cu Jiul Petroşani. În ciuda faptului că şi-au dominat adversarul categoric în prima repriză, când Bebeto Lupuleţ a lovit şi bara, gorjenii nu au fructificat ocaziile avute. Pe o ploaie măruntă, echipa a părut că nu mai are ritm odată cu trecerea timpului, chiar dacă amfitrionii au mai irosit cel puţin două oportunităţi bune de a marca. Mărmăneanu a avut şi el ocazia de a înscrie pentru oaspeţi, din Iovitură liberă, dar Iovicin a fost la post. În ultimele minute s-a jucat pe contre, dar atacanţii celor două formaţii nu au luat deciziile potrivite pentru a schimba tabela. S-a terminat 0-0.

“Am început foarte bine jocul şi cred că, în primele 5 minute, am avut cel puţin trei ocazii clare de a marca. Ne-am dominat adversarul, dar la fotbal dacă nu reuşeşti să bagi mingea în plasă, eşti pedepsit. Vrem să intrăm cu mingea în poartă, ne ducem cu ea până în şase metri, nu reuşim să dăm la poartă când avem culoar de şut. Un dribiling în plus, o pasă în plus au fost alegeri greşite astăzi, acolo în ultimii 20 de metri. Acest lucru ne costă în clasament, pierdem puncte aiurea cu echipe cu care trebuie să câştigăm”, a declarat antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru.

Pandurii în meciul cu Jiul: Iovicin – Trusescu (68, Georgescu), Suently, J.Gomes, Savu – Aerts (86, Habet), B.Mensah (76, Izquero), R.Petre (76, M. Stancu) – Rasoveanu, B.Lupuleţ, Peia (76, Obeng).

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *