Sute de persoane au participat la prima ediție a Balului Pescarilor. Evenimentul a avut loc, vineri seara, la restaurantul Dolce Vita Ballroom din municipiul Târgu Jiu.
Participanții au avut parte de un meniu bazat doar pe preparate din pește, căruia bucătarul sârb Slavișa Tufa i-a dat un farmec aparte. Nu a lipsit de pe mese un aperitiv bogat, ciorba din pește, sărmăluțele din pește și peștele la grătar.
Slavișa Tufa, bucătar din Serbia
Petrecerea a început imediat după lăsarea întunericului, iar unul dintre petrecăreți a venit la distracție direct de pe malul apei. A fost și singurul care s-a îmbrăcat ca un pescar. La eveniment au participat și oficialități locale și județene.
Nelu Mihuț, pescar
Pe lângă mâncărurile alese, atmosfera excepțională a fost întreținută de artiștii Tinu Vereșezan, Emil Badea, Dumitru Vasilescu și Adi Ologu. Cu alte cuvinte, Balul Pescarilor s-a dovedit a fi o petrecere pe cinste, iar acest lucru îi îndeamnă pe organizatori să repete evenimentul și la anul.
Alexandru Motoc, managerul restaurantului Dolce Vita Ballroom