Orașul Târgu-Jiu are echipă în grupele unei competiții europene!

CSM Târgu Jiu s-a calificat cu o dublă victorie în grupele EHF. Gorjencele le-au fost superioare suedezelor de la Onnereds în meciurile disputate sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor.


Ambele partide au fost transmise în direct de Accent TV și s-au încheiat cu victoriile trupei lui Liviu Andrieș, 29-27, respectiv 26-23. Ultimul meci nu a fost lipsit de dramatism. Alexandra Gavrilă a văzut cartonașul roșu după 11 minute, iar Angela Pușcaș a părăsit parchetul accidentată înainte de pauză. Chiar și așa, cu portărița Ekaterina Dzhukeva într-o formă de zile mari și cu o apărare care a funcționat excelent, echipa noastră a intrat la cabine cu un avantaj de șapte goluri, 15-8. Gorjencele au căzut în startul reprizei secunde, când Onnereds a venit la trei goluri, dar suedezele nu au avut puterea să se apropie mai mult de gazde.


Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Andreea Chiricuță, cu 7 reușite. Au urmat-o Ana Ciolan și Sabine Klimek, cu câte 5 goluri.


Antrenorul Liviu Andrieș a apreciat dăruirea și devotamenul jucătoarelor sale și a declarat că o astfel de performanță era greu de anticipat într-un timp atât de scurt.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Ekaterina Dzhukeva a rămas modestă și după partidă. Bulgăroiaca a declarat că victoria aparține echipei, iar apărarea a făcut diferența.

Ekaterina Dzhukeva, CSM Târgu Jiu


CSM Târgu Jiu este al treilea club gorjean care ajunge în grupele unei competiții europene de amploare după Pandurii și Energia.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *