Vizită importantă pentru dezvoltarea turismului în Gorj

Comitetul executiv al Organizației Mondiale de Turism FIJET (Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism) se va afla în Gorj până miercuri, 22 mai. Reprezentanți ai federației din șapte țări vor poposi în orașul lui Brâncuși, și nu numai, la invitația Consiliului Județean Gorj și a Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului “Acasă la Brâncuși”.


Comitetul Executiv FIJET World decide anual atât cele mai importante destinații turistice din lume, cât și acordarea Oscarului pentru Turism, „Mărul de Aur”. Revenirea prestigioasei organizații internaționale în Gorj este legată, pe lângă invitația făcută de autoritățile județene, și de împlinirea a 10 ani de când orașul Târgu Jiu a câștigat „Mărul de Aur”.

Ovidiu Popescu, secretar general Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși”


Despre Târgu Jiu ca „destinație cultural – turistică unicat” se va vorbi miercuri, 22 mai, la ora 11.00, la Masa Tăcerii, unde vor fi prezentate atât evoluția turismului în Gorj în ultimii ani, cât și principalele direcții de acțiune pentru viitor. Oaspeții străini se vor bucura de vizite la principalele obiective turistice gorjene, dar și de bogăția tezaurului artistic și tradițional gorjenesc, într-un program organizat de instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Gorj.

Ovidiu Popescu, secretar general Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși”

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *