“Nocturna Bibliotecilor” la Târgu Jiu

Biblioteca Judeţeantă „Christian Tell” Gorj a fost și anul acesta parte a evenimentului cultural “Nocturna Bibliotecilor”. Ediția s-a desfășurat sub genericul ”Epoca Victoriană” și a adus o ofertă generoasă de activități pentru târgujienii de toate vârstele.

Este vorba despre ateliere pentru copii, ateliere de pictură, lansare broșuri, vernisaje, scenete de teatru, dans și muzică. Manifestările s-au încheiat la secția de Artă cu vizionarea filmului Miezul nopții la Paris.

Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” Gorj

Totodată, a avut loc o paradă a costumelor teatrale, care a început de la Secția de Artă ”Iosif Keber”, a străbătut Aleea Celebrităților din centrul municipiului Târgu Jiu, continuând pe Calea Eroilor.

Maria-Luiza Sandu, managerul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” Gorj

Evenimentul de anul acesta s-a desfășurat în parteneriat cu Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, Colegiul Național „Spiru Haret”, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru”, Colegiu Național “Tudor Vladimirescu”, Școala Gimnazială ” Constantin Săvoiu” și Colegiul Național „George Coșbuc” Motru.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *