Viitorul și-a pierdut invincibilitatea la Clinceni

Viitorul Târgu Jiu a pierdut după nouă etape. Trupa lui Călin Cojocaru a fost învinsă la Clinceni, de Metaloglobus.


Aziz a trecut de la extaz la agonie. Vârful camurenez a dat gol în minutul 26, dar a fost eliminat în finalul confruntării, când centralul a considerat că a simulat pentru a obține un penalti. Dintr-o lovitură de la 11 metri au egalat elevii lui Ianis Zicu, pe final de repriză. Marcatorul a fost Huiban. Honciu a adus victoria pentru echipa din capitală în minutul 77.


A fost a doua înfrângere pentru Viitorul în 13 runde din liga secundă. Antrenorul Călin Cojocaru nu a mai dat vina pe arbitrii, ci a declarat că erorile i-au costat pe băieții săi.

Călin Cojocaru, antrenor Viitorul


După pauza competițională, gorjenii vor da piept, acasă, cu Unirea Dej.

Metaloblobus București – Viitorul Târgu Jiu: 2-1 (1-1)

Metaloglobus: Nedelcovici – Issah , Caramalău , Zakir (’46 Krstevski) , Andrei Sava – Marica (’67 Gabriel Pătrașcu) , Kouadio , Dragoș Huiban (’86 Alexandru Gheorghe) , Vlad Bogdan (’74 Laurențiu Liș) – Cruceru , Honciu. Antrenor: Ianis Zicu.

Viitorul: Robert Geantă (’51 Dragoș Lupescu) – Alexandru Core , Arian Mrsulja , David Savu (’70 Davide Jozic) , Adrian Godja – Denis Brînzan (’76 Claudiu Moisie) , Onni Tihonen , Alexandru Gîrbiță , Patrick Andreaș (’70 Eduard Croitoru) – Albert Voinea (’70 Emanuel Nikpalj) , Aziz Njoya Njifakue. Antrenor: Călin Cojocaru.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *