Viitorul a ajuns la opt meciuri fără înfrângere

O remiză fără goluri a înregistrat Viitorul Târgu Jiu în etapa a 11-a a ligii secunde. Gorjenii nu au putut trece de nou-promovata CS Tunari.


Meciul din Ilfov nu a fost foarte spectaculos și s-a încheiat făra reușite. Totuși, rezultatul îi menține pe elevii lui Călin Cojocaru foarte aproape de locul 6. Alb-albaștrii au acumulat 16 puncte, cu unul mai puțin decât echipa ce ocupă ultima poziție de play-off. În runda următoare, se anunță un duel de foc în orașul lui Brâncuși. La Târgu- Jiu vine Chindia Târgoviște, care are același număr de puncte ca formația gazdă.


Înaintea meciului cu ilfovenii, gorjenii și-au întărit compartimentul median. La echipă a ajuns Emanuel Nikpalj, un mijlocaș central croat, în vârstă de 25 de ani. Ultima dată a jucat pentru NK Kustosija, formație cu care în vară a retrogradat în eșalonul terț. Acolo a bifat 22 de partide, 18 ca titular, și a înscris un gol. Mai are experiențe peste hotare la echipe din Islanda și Slovenia.


În lotul antrenat de Călin Cojocaru se mai află doi croați Arian Mrsulja (25 de ani) și Davide Jozic (24 ani).
Viitorul Târgu Jiu nu a mai pierdut de opt meciuri, având un singur eșec în actuala ediție de campionat.


Viitorul în partida de la Tunari: Geantă (C) – Jozić , Mrsulja, Savu, Godja – Tiihonen, Vulpe (57′ Voinea) – Gîrbiță, Acolatse , Andreaș (57′ Croitoru) – Aziz. Rezerve neutilizate: Lupescu, Pîrcălabu, Popa, Moisie, Core, Geană, Nikpalj.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *