Prima victorie pentru CS UCB Târgu Jiu (VIDEO)

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu au spart gheața în runda a șaptea a campionatului. Trupa lui Adrian Gorun a reușit primul succes pe teren propriu, cu CSU Politehnica Timișoara.


Într-un meci transmis, în direct, de Televiziunea Accent, gazdele s-au impus cu 37-32. Partida a fost controlată de universitarii gorjeni, care au intrat la cabine cu un avantaj confortabil, 17-8. Bănățenii au avut o tresărire de orgoliu în mitanul secund, au redus ecartul la cinci goluri, dar nu au reușit să revină în meci, în ciuda unei prestații foarte bune a lui Marius Negru, care a marcat de 14 ori. De cealaltă parte, UCB a practicat un joc colectiv bun. Flavius Zamfira a punctat de 9 ori, urmat de Răzvan Mledenciu cu 7 reușite. Au mai înscris Alex Lăcătușu și Bogdan Ivășchescu, de câte 5 ori, Sergiu Predan și Vlad Bondoc, ambii cu câte 4 goluri, dar și Florentin Stali (2) și Alex Drugă (1). În ciuda numeroaselor reușite, ambii portari au făcut un joc bun. Angelo Boc a avut 15 intervenții salvatoare, iar Bogdan Motoi 13. De menționat că doi jucători ai oaspeților au văzut cartonașe roșii pentru eliminări repetate: Marian Cornit și Victor Pălăduță.


În urma acestei confruntări, UCB Târgu Jiu a acumulat primele puncte în clasament, iar Poli Timișoara a rămas singura echipă fără victorie din Seria A a Diviziei A.


În runda următoare, elevii lui Adrian Gorun joacă tot pe teren propriu, cu CSM Reșița.

Cătălin Pasăre

(foto arhiva)

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *