Știința Turceni în Liga a treia? Conducerea clubului nu a luat încă decizia

Formatia Stiinta Turceni ar putea juca pana la urma in Liga a treia. Desi s-a clasat pe locul doi la barajul de promovare din urma cu 10 zile, campioana judetului nostru ar putea beneficia de o hotarare a Federatiei Romane de Fotbal.
Comitetul Executiv FRF a aprobat în ședința de marți, 18 august 2020, un nou sistem pentru sezonul următor în al treilea eșalon al fotbalului românesc. În noua ediție de campionat, programată să debuteze la 12 septembrie 2020, numărul echipelor participante va fi extins. Astfel, 100 de echipe vor fi împărțite în 10 serii egale.


Prioritate vor avea cluburile ce au trimis deja o solicitare în acest sens, apoi locurile doi din barajul de promovare, cluburile de Liga 1 și Liga 2 care vor dori să aibă o echipă secundă în Liga 3 și cluburile din Liga Elitelor.
La Turceni încă nu s-a luat o decizie. Oficialii echipei au în vedere că este foarte greu de format un lot în acest moment, iar majoritatea jucătorilor înclină să rămână în fotbalul județean, deoarece au și serviciu.
Directorul sportiv al formației, Vali Modrea, a declarat că o decizie va fi luată în scurt timp.

Vali Modrea, director sportiv Știința Turceni

În ceea ce privește completarea locurilor, sunt așteptate înscrieri până vineri, 21 august, ora 12:00.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *