Provocări financiare! Cluburile trebuie să facă testări masive

Sezoanele de handbal si baschet vor fi diferite in noul an competitional. Pandemia de Covid-19, care a intrerupt campionatele precedente, le da si acum batai de cap conducatorilor de club.
Deocamdată, cele două federații nu au anunțat când vor începe, oficial, competițiile de handbal și baschet. Potrivit informațiilor de la nivel central, spectatorii nu vor avea acces în săli la debutul întrecerilor sportive. Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a declarat că loturile de seniori la cele două secții au fost definitivate, iar acum se așteaptă decizia federalilor.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu

Din punct de vedere sportiv, Bălăeț este optimist, dar directorul clubului a admis că entitatea sportivă ar putea avea probleme financiare din cauza protocoalelor medicale care vor implica testări masive.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu

Din primele informaţii, echipele de seniori participante în Ligile Naţionale de Baschet vor efectua periodic, la fiecare 14 zile, testări Covid-19. La meciuri vor putea participa maximum 75 de persoane: sportivi, oficiali, personal medical și de pază, organizatori și reprezentanți mass-media.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *