Tot înainte! Ca pionierii. Ori șoimii patriei, cum era?

ionut catrina

Citesc, ascult, văd și mă minunez. Deși există un picaj mai mult decât sesizabil de pe Olimpul politic, e interesant cum oamenii preferă apa (chioară de tot) pentru a forța beția. Măcar Băsescu știa o treabă, să-i dea Dumnezeu sănătate!


Despre Gigel Știrbu știți. A venit, s-a ocupat de Gorjul liberal. Și cam atât… Uite că face minuni (și) în Oltul de baștină. Cel puțin așa spune Nicolae Ciucă, președintele PNL și potențial candidat la președinția României:


„Știu că liberalii din Olt au potențialul de a obține rezultate bune în alegerile din acest an. În cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județeană al Organizației PNL Olt, am urat succes noii echipe conduse de Gigel Știrbu în atingerea obiectivelor partidului, atât la nivel județean, cât și regional.
În campaniile care se apropie, liberalii trebuie să meargă din poartă în poartă și din ușă în ușă, să arate oamenilor ceea ce am făcut bine la guvernare și să spună, cu onestitate, unde mai avem de lucru.
Am încredere că românii vor aprecia lucrurile bune făcute și seriozitatea cu care ne-am asumat responsabilitatea guvernării.
În Olt, rezultatele sunt vizibile: primul drum expres din România și dezvoltarea industrială din jurul municipiului Slatina. Pentru că noi credem că România se dezvoltă prin realizări, nu din vorbe, iar patriotismul adevărat este cel al faptelor făcute pentru familie, pentru comunitate, pentru țară.”

Pam-pam! Vom vedea…

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *