Visu’ american

De secole (sic!), tot românu-și dorește să plece spre America, tărâmu’ tuturor posibilităților. Visul american ne-a vrăjit și continuă s-o facă, indiferent câtă violență, sărăcie ori altele mișună pe la urmașii de facto ai lui Columb. Am trăit sub comunism cu speranța (deșartă, dreptu-i) că vin ei, americanii, să ne salveze. Probabil de fascism. Sau comunism, tot un drac.


După 2000, ne-am pus în poziția de tăiat lemne constant, doar-doar vom putea merge în State și altfel decât o fac mexicanii…


Ne promite premierul Ciolacu că va fi bine, așa că (mai) credem încă o dată că ne vedem cu americanii. Vorba aia: nu vin ei la noi, mergem noi peste ei!


Așadar, ce scrie Marcel Ciolacu, potențial candidat la prezidențiale: „M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.
Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru Statele Unite ale Americii.


Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți #condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”


Mergem înainte, domnu’ premier! Io vreau să merg la Mondialul din 2026. Da, ăla din SUA, Mexic și Canada.

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *