Strângeți rândurile! CSM, învinsă la Galați: “Atitudinea a făcut diferența!”

CSM Târgu Jiu a suferit a doua înfrângere consecutivă în fața formației CSM Galați. A fost a treia confruntare a seriei din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin.


Elevii lui Florin Nini conduc cu 2-1 la general, după ce s-au impus cu 87-71. Diferența s-a făcut în prima repriză, când gazdele au dat recital ofensiv. Pe sferturi scorul a fost 31-16, 26-20, 10-14, 20-21. Directorul tehnic al grupării gorjene, Claudiu Alionescu, este de părere că amfitrionii au fost mai determinați. Oficialul CSM-ului a declarat că jucătorii trebuie să conștentizeze situația gravă în care s-a ajuns.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu


Alionescu a declarat că sistemul competițional nu prezintă echitate, dar a recunoscut că echipa noastră a profitat de un format similar anul trecut, deși atunci au retrogradat doar două echipe. Echipa care pierde serie ajunge în eșalonul secund.

Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu


Arsenije Vuckovic a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, însă cu doar 13 puncte. Cameron Oluyitan și David Antonescu, au terminat cu câte 10 puncte. Meciul trei se joacă miecuri de la ora 18.30.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 9p, David Antonescu 10p, Noam Weinberg 3p, Milan Luzaic 2p, Ethan Wright 9p, Robert Paliciuc, Camil Berculescu 4p, Cameron Oluytan 10p, Jalen Dupree 6p, Adrian Vaida 5p, Arsenije Vuckovic 13p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *