Câștigătorii reuniunii atletice de la Târgu-Jiu

Stadionul ”Constantina Diță” din Târgu Jiu a găzduit sâmbătă, 13 aprilie, etapa finală a Campionatului Național de Seniori și U23 – 10.000 m, masculin și feminin. Competiția a fost organizată de Federația Română de Atletism şi CSM Târgu Jiu.


Cursa de 10 000 de metri la feminin a fost câștigată de Mădălina Sârbu, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, care s-a impus în 34:12.39. Pe locul secund a terminat Liliana Dragomir, de la CSU Arad și CSM Caransebeș, iar pe locul 3 a sosit reprezentanta clubului CSM Vaslui, Maria Bosînceanu, cu 35:41.58. La tineret, câștigătoare a fost tot Mădălina Sârbu, pe 2 a sosit Alexandra Hudea, de la CSS Mediaș-CSM București, iar pe 3 a terminat Iulia Mărginea, de la CSU Poli Timișoara.


În cursa masculină de 10.000 de metri titlul de campion național a revenit clujeanului Dragoș Luca Pop, de la LPS Cluj Napoca. Atletul din Ardeal a terminat cursa în 30:23.23. Pe locul 2 a sosit Dorin Andrei Rusu, de la CSM Deva, cu 30:44.43. Podiumul a fost completat de Rareș Miklos, de la CSM Sighișoara-CSM Cluj Napoca. La tineret, locul 1 a fost ocupat tot de Dragoș Pop, pe locul 2 a terminat Eric Daniel Rus, reperezentantul clubului CSM Deva, iar pe locul 3 a sosit Ciprian Costin, de la CSS Rădăuți.


”A fost o competiție reușită, ne bucurăm că am putut găzdui pe stadionul care poartă numele unei mari atlete, Constantina Diță, o competiție de nivel național. Sper să păstrăm această tradiție și să mai organizăm astfel de competiții de anvergură la Târgu Jiu”, a declarat Ion Bură, antrenor în cadrul secției de atletism de la CSM Târgu Jiu și director al concursului de sâmbătă.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *