Spectacol dedicat lui Brâncuși, la Novaci

Ziua ”Constantin Brancusi” este sarbatorita in fiecare an pe 19 februarie, cand este comemorata ziua nasterii marelui sculptor roman. Cu aceasta ocazie, Scoala Populara de Arte ”Constantin Brancusi” Targu Jiu împreună cu autoritatile locale din Novaci, vor organiza, sambata, un spectacol dedicat lui Brancusi.


Spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură din Novaci și va aduce în fața publicului Orchestra Ansamblului Folcloric ”Maria Lătărețu”, dirijată de Constantin Argint, dar și multe alte surprize. Evenimentul va începe sâmbătă la ora 17:00.

Anamaria Alionescu, purtător de cuvânt Școala Populară de Arte Constantin Brâncuși din Târgu Jiu:

De asemenea, programul artistic va fi deschis de cursanții de la disciplina canto muzică populară, care vor interpreta piesele folclorice cele mai apreciate de Constantin Brâncuși, aducandu-i, astfel, un omagiu de suflet.
Un moment deosebit vor susține și ursanții secției externe Novaci, prin grupul vocal folcloric, coordonator doamna Elena Balan, grupul de dansuri populare, coregraf Dragoș Medrega, și grupul de fluierași și saxofoniști, coordonator Ion Lianu.


Va avea loc, de asemenea, și o expoziție de pictură.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *