Senatorul Iordache a făcut fericită o familie din Gorj! Acum au o casă!

Ion Iordache, senatorul liberal de Gorj, a facut fericita o familie din comuna Slivilești. Acesta le-a construit o casa unor persoane care traiau in conditii improprii. Acum, cei patru copii, impreuna cu parintii lor se pot bucura de o locuinta adevarata.


Ion Iordache spune că a dat naștere unui proiect numit ”Toți copiii merită o casă!”, pentru că fiecare copil merită să aibă condiții mai bune de viață și un mediu în care să se dezvolte sănătos. Pentru că dintotdeauna a crezut în puterea exemplului, Ion Iordache a fost cel care a construit prima casă din cadrul acestui proiect.

Ion Iordache, senator liberal

Ion Iordache mai spune că acum, familia Cârstoiu este fericită, iar cei mici sunt bucuroși că în sfârșit au o casă nouă. Familia va fi supravegheata pentru a vedea dacă vor menține ordinea și vor îngriji casa pe care senatorul liberal le-a construit-o de la zero.

Ion Iordache, senator liberal

Pentru Ion Iordache este important ca toți gorjenii, să înceapă să se ajute unii pe alții, să fie mai uniți și mai buni. Pentru casele următoare, acesta se bazează că vor fi mai mulți care pot contribui ca și alte familii să-și vadă visul împlinit. Acesta face apel la toți oamenii cu posibilități materiale, să se alăture proiectului “Toți copiii merită o casă”!

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *