ACS Dream Team a câștigat Cupa Dolce Vita

Cupa Dolce Vita la minifotbal si-a consumat ultimul act duminica. Trofeul a fost disputat de ACS Dream Team si Primaria Pades.
Multipla campioană a Gorjului, ACS Dream Team, a câștigat ediția cu numărul 11 a competiției, după o victorie cu 2-1. Cupa Dolce Vita a adunat la start toate echipele implicate în cele două campionate majore desfășurate, an de an, în Complexul Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2. Finala a fost decisă de reușitele din prima repriză ale lui Eduard Frățilescu, desemnat și MVP-ul meciului, jucător revenit recent la Dream Team. Primăria Padeș nu a mai reușit decât golul de onoare, pe finalul meciului, gol reușit de Ionuț Gîlcescu, jucător în Liga 3 de fotbal, la Gilortul Târgu Cărbunești.

Eduard Frățilescu, ACS Dream Team

Acum, trupa gorjeană se gândește să repete și performanțele de la nivel național.

Bogdan Chiriac, delegat ACS Dream Team

Ionuț Bivolariu, de la Primăria Padeș, a ieșit cel mai bun jucător, iar de la aceeași formație a venit și golgheterul competiției, Alexandru Mainerici.

Ionuț Bivolariu, Primăria Padeș

Medaliile de bronz au mers la echipa CS Voicu Dragon, care a trecut în finala mică de Digi Team, scor 2-1.

Viorel Petrescu, delegat CS Voicu Dragon

Președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, s-a declarat mulțumit că întrecerea a fost finalizată fără probleme, într-un context dificil, cauzat de noul coronavirus.

Cosmin Iosu, președinte ACS Minifotbal Gorj

Pe lângă premiile obișnuite oferite la fiecare competiție de ACS Minifotbal Gorj: cupe, medalii, trofee, diplome, răcoritoare, primele 4 echipe au primit și vouchere pentru achiziționarea de echipamente sportive. Premiile au putut fi oferite prin intermediul proiectului „Minifotbalul – sportul fără vârstă”, proiect aprobat în luna septembrie de instituția Consiliului Județean Gorj.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *