Gorjenii Găman şi Staicu au dus-o pe Filiaşi în sferturile cupei

CSO Filiasi are o poveste extraordinara in acest sezon din Cupa Romaniei. Formatia din Liga 3 s-a calificat in ultimele opt echipe ale competitiei dupa ce a trecut la penaltiuri de FC Hermannstadt.


Gazdele s-au încăpăţânat să rămână în meci, deşi au fost conduse în două rânduri. Daniel Rogoveanu (44) şi Ion Crețu (118) au marcat pentru trupa doljeană, după ce Andrei Sîntean (3) şi apoi Călin Popescu (107) au adus Sibiul în avantaj. La loviturile de departajare, cei din Filiaşi au avut nervii mai tari şi portarul mai bun, în persoana lui Florin Şerban, şi s-au impus cu 4-3.


Antrenorul de la Filiași, gorjeanul Mario Găman a fost extrem de fericit la finalul meciului. Deși este ca și plecat de la trupa doljeană, tehnicianul a declarat că vrea un adversar cât mai tare pentru fosta sa echipă în următorul tur. Calificarea în sferturi este o performanță istorică pentru echipa din oraș.

Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Mario Găman și Bobi Staicu au fost prezenți miercuri dimineață la antrenamentul Pandurilor. Deși contractul nu a fost semnat oficial de la primele ore ale zile, cei doi au condus ședința de pregătire a formației gorjene. De altfel, Găman a anunțat, încă de marți, că șansele să conducă trupa fanion a județului sunt foarte mari.

Mario Găman, antrenor CSO Filiași

Primul meci cu Găman pe bancă ar putea fi Viitorul 2 – Pandurii. Partida se joacă vineri, de la ora 15.00, la Bumbești Jiu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *