Se naște o echipă? Viitorul a bătut-o pe Corvinul la Târgu-Jiu

Meci spectaculos la Târgu-Jiu în etapa a șaptea a ligii secunde. Viitorul a primit vizita Corvinului, una dintre cele mai în formă echipe din startul sezonului.


De altfel, trupa condusă de Florin Maxim nu mai cunoscuse gustul înfrângerii de un an și jumătate și avea clar statutul de favorită a meciului. Cu toate acestea, băieții lui Călin Cojocaru nu au fost indimidați de formația adversă și au deschis repede scorul. Alex Gîrbiță, reinventat în acest campionat, a lovit din nou în minutul 10. Ambele echipe au dat-o apoi în bara, la propriu, prin Pîrvulescu (14) și Acolatse (28), iar apoi au invocat câte un penalty, fără a-l sensibiliza pe “centralul” întâlnirii. În cele din urmă, Viitorul a încasat-o iarăși după o fază fixă, devierea lui Chindriș (36) restabilind egalitatea.


De data aceasta, gazdele au și marcat după un corner. Căpitanul Denis Brînzan a fost pe fază, și i-a adus pe gorjeni în avantaj în minutul 54. A fost ultimul gol al confruntării, care a adus al doilea succes consecutiv pentru Viitorul.


Antrenorul Călin Cojocaru și-a felicitat echipa după meci, s-a legat de arbitraj , dar a avut și o replica “poetică”.


Călin Cojocaru, antrenor Viitorul Târgu Jiu


În runda viitoare, gorjenii se deplasează la Reșița.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *