Săulescu şi-a rupt mâna, deşi era pregătit să-i dea o “palmă” fostului antrenor

Fotbalistul gorjean Dragoș Săulescu (29 de ani) va evolua pentru Gilortul Târgu Cărbunești în sezonul următor. Revenit pe meleagurile natale, acesta și-a exprimat dezamăgirea că nu a fost căutat de antrenorul Pandurilor, Călin Cojocaru. Săulescu a lucrat cu Cojocaru la Național Sebiș și spune că s-a înțeles foarte bine cu antrenorul timișorean. Acum, fotbalistul gorjean este deranjat că nu a primit un telefon de la fostul său tehnician. Săulescu, care a fost prezent la emisiunea “Sportul Gorjean” de la Accent TV, și-ar fi dorit să evolueze pentru Pandurii, dar este convins că formația din Târgu Cărbunești poate să treacă de cea mai importantă echipă din județ.


“Nu ştiu, mă mir, l-am avut trei ani antrenor, mi-am făcut treaba cu el. Jucam acolo meci de meci şi chiar am fost în primele două-trei echipe. De asta mă mir, că nu m-a căutat acum. Nu ştiu de ce, nu pot să zic nimic. Este un antrenor care îşi doreşte foarte mult, am văzut că a pus suflet aici la echipă. Eu sunt foarte dezamăgit, dar asta este. Poate nu fac faţă la dânsul la echipă, abia aştept meciul direct”, a declarat Săulescu.


Gilortul și Pandurii se întâlnesc în runda a patra a Ligii a treia. Meciul tur din Seria 7 va avea loc la Târgu Cărbunești.


Din păcate pentru Săulescu, mijlocaşul s-a accidentat serios la ultima partidă de verificare pe care Gilortul a susţinut-o împotriva formaţiei Viitorul Şimian. Gorjenii au pierdut încleştarea din Mehedinţi cu 1-0, iar experimentatul fotbalist a căzut pe mână şi a suferit o fractură în minutul 35 al meciului. Astfel, va sta departe de gazon 3-4 săptămâni şi are şanse mari să rateze confruntarea cu fostul său antrenor.


Unicul gol de la Severin a fost înscris de Claudiu Ghighilicea, în minutul 75. Oaspeţii nu s-au putut baza la acest meci pe Dolcescu, Gîlcescu și Stegaru. În schimb, la această partidă, Mihai Dinu l-a testat între buturi pe francezul Benoit Beaujeon. Gilortul a aliniat următoarea formulă de joc: Beaujeon (60′ O. Voinea, 78′ V. Voinea) – Cuțitoiu (86′ Bogdan), Istudor (80′ Gheorghe), Pirtea (80′ Safta), Miroiu – Oprișa, Avrămescu (cpt) – Săulescu (35′ Almăjanu), Dănăricu, Viespe – Filip (82′ Bucur).


Prima partidă oficială a formaţiei din Târgu Cărbuneşti va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan. Vizitatoare va fi Progresul Ezeriș.
Obiectivul pentru acest sezon rămâne menţinerea în Liga a treia.


,,Lucrul bun este că sunt trei echipe din Gorj, în rest avem deplasări de sute de kilometri, în condițiile în care am fi putut evolua și cu formații din Vâlcea sau Dolj. Era altceva. Când am venit la echipă, am stabilit cu conducerea Gilortului că obiectivul este salvarea de la retrogradare. La echipă mai erau patru jucători, ultimii fotbaliști au venit pe ultima sută de metri, iar doi-trei s-au reîntors. Mai suntem în discuții cu un portar, iar eu îmi mai doresc un atacant și un fundaș central. E foarte greu să facem transferuri, pentru că perioada până la începerea sezonului este scurtă”, a comentat antrenorul Gilortului, Mihai Dinu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *