Handbalistele îşi continuă drumul spre Liga Florilor (FOTO)

Principala echipă de handbal a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a obţinut a şaptea victorie consecutivă din acest sezon. Trupa pregătită de Liviu Andrieş a trecut, pe teren propriu, de CS L.Rebreanu Turda, scor 35-24.


Gorjencele nu s-au culcat pe o ureche după succesul de la Cluj şi au oferit o prestaţie bună în meciul de duminică, în ciuda faptului că au avut şi foarte multe accidentate. Gazdele au intrat la cabine cu un avantaj consistent, 20-10. Partea a doua a meciului a fost ceva mai echilibrată. Poarta vizitatoarelor s-a prezentat mai bine în mitanul secund, iar Andrieş a rulat tot lotul.

Cu 12 reuşite, Ionela Toader a fost cea mai bună jucătoare de pe parchet.


“A fost un meci foarte bun, în care ne-am pus în practică toate combinaţiile de atac. Trebuie să rămânem concentrate pentru că mai avem un meci în acest an. Trebuie să câştigăm şi să intrăm în vacanţă fericite şi cu toate punctele luate”, a declarat Mădălina Olariu după partidă.


“Am zis că o luăm pas cu pas şi trebuie să ne continuăm drumul, un pas important l-am făcut etapa trecută, când am câştigat la Cluj. Trebuie să le ţinem pe fete determinate şi concentrate. Încă e un drum lung, nu am obţinut decât 7 victorii. Mai este mult de jucat, dar trebuie remarcat faptul că fetele au fost motivate, şi la acest joc, şi suntem pe un drum bun”, a adăugat Liviu Andrieş.


În ultima confruntare a anului, gorjencele joacă la CS Arena Târgu Mureş.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *