Prima victorie concludentă pentru baschetbalişti

CSM Târgu Jiu a obţinut al doilea succes consecutiv şi primul pe teren propriu în acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Gorjenii au trecut de CSM Galaţi, scor 92-74.


Gazdele şi-au adjudecat toate cele patru sferturi: 30-25, 19-18, 25 -20, 18 -11. Pentru amfitrioni, pivotul Kevin Allen a fost cel mai bun marcator, contabilizând 23 de puncte şi 11 recuperări. Fundaşul american Brandon Sly a avut cel mai mare indice de eficienţa – 26 şi a adăugat 21 de puncte şi 5 recupărări. De asemenea, Porter Troupe şi-a continuat prestaţiile bune şi a terminat partida cu 14 puncte şi 7 pase decisive. Malik Morgan a reuşit 16 puncte, Titus Nicoara a adăugat 8 puncte, iar Stefan Glogovac – 7.
Doar doi jucători gorjeni au fost folosiţi în acest meci. Octavian Ilie a jucat 20 de minute, reuşind 3 puncte şi 3 pase decisive, iar Camil Berculescu a evoluat 3 minute.

“După minutul 15, am făcut o apărare foarte bună, iar ei nu au mai putut să găsească atât de uşor drumul spre coş. Este bine pentru noi, pentru că, am spus-o de la început, programul este un mare dezavantaj, dar în acelaşi timp este un dezavantaj şi faptul că suntem o echipă nouă. Ne aşteptăm să jucăm mai bine de la meci la meci şi, odată cu trecerea timpului, ne aşteptăm să arătăm mai bine ca echipă”, a spus antrenorul CSM-ului, Jordanco Davitkov, după partidă.

Pentru formaţia noastră urmează deplasarea de la Rapid.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *