Să fie pentru toată lumea, zic!

ionut catrina

Că România e țara din care toată lumea (intern și extern) ia câte-o halcă, nu ne mai miră. Și noi, dac-am putea face asta, am proceda probabil la fel. De ce? Simplu: ne și stă-n ADN, dar ni se pare și natural. Vorba aia: de peste 2.000 de ani se fură și tot e loc de întors.


Iată o postare care ne arată că Opoziția, prin vocea d-lui Cătălin Drulă, lider USR și lider al noii alianțe USR-Forța Dreptei-PMP, „urmărește cu interes” cum sunt gestionate fondurile europene la nivel macro (sau micro, după caz):


„Tunul de 5 milioane de euro al baronului Paul Stănescu.
În 2023, pe ascuns, Florin Barbu, actualul ministru al Agriculturii, apropiatul lui Paul Stănescu, a depus o lege care transforma apa și stuful din Delta Dunării în pășune. Este una din „minunile” PSD, realizate la comanda secretarului general al partidului.
Imediat după aprobarea legii, firmele deținute de familia Stănescu cer 5 milioane de euro de la APIA în subvenții. APIA Tulcea aprobă imediat cererile.
Cu o lege din pix, familia Stănescu urma să obțină milioane de euro.
Tunul pregătit de Stănescu a ajuns în presă, pe fir a intrat și Parchetul General, care a blocat afacerea secretarului general al PSD. Cererea este blocată la APIA central și a ajuns și în vizorul Parchetului European.
Presa a prezentat toate dovezile unui caz de corupție, care ar trebui să intre imediat și în atenția DNA-ului condus de Marius Voineag.
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, ar trebui demis imediat. Așa arată un stat mafiot: legi cu dedicație dictate de baroni, inițiatorul ajunge ministru, instituțiile statului aprobă cererea fără să clipească. Jaf organizat.”


Și noi urmărim cu interes ce se petrece. Dar să fie just și… drept: pentru toți, pentru toți! Nu contează că sunt de-ai tăi sau de-ai altora…

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *