Romanescu: ”N-am niciun blat cu nicio echipă din PSD!”

”Nu pot gira cu numele meu, blatul care se pregateste intre PSD si PNL la Targu Jiu ”, este una dintre acuzatiile facute de Adrian Tudor inainte ca acesta sa-si dea demisia din PSD. Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu, desfiinteaza acesta afirmatie si cu putin sarcasm spune ca nu face nici macar blat de prajituri, daramite un blat politic.


Edilul orașului a declarat că singura echipă din care face parte este cea a partidului național liberal. Acesta a mai precizat că nu este nefericit din cauza războiului care a pornit între Adrian Tudor și membrii PSD. Deși fusese posibilă o susținere la alegerile locale și din partea unor formațiuni politice de dreapta, Romanescu a fost ” abandonat”.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

De asemenea, acesta crede că afirmația făcută în primele rânduri ale scrisorii lui Tudor, este folosită doar ca o motivare care ” dă bine ” în fața celorlați. Romanescu spune că Adi Tudor ar fi trebuit să-I fie aproape în acest mandat și cu siguranță ar fi avut o altfel de comnunicare.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Adrian Tudor a demisionat, vineri, din Partidul Social Democrat. Viceprimarul municipiului Targu Jiu lasa in urma o activitate de 24 de ani in aceasta formatiune politica.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *