Reținut după ce a abandonat elevii în aeroport

Un barbat, de 40 de ani, din judetul Ilfov, a fost retinut de politistii gorjeni, fiind banuit de inselaciune in forma continuata. Acesta organiza excursii, insa s-a dovedit a fi un escroc si a abandonat 80 de copii din Gorj, intr-un aeroport.


Polițiștii au constatat că bărbatul, în calitate de președinte al unei asociații pentru dezvoltarea societății civile, în perioada ianuarie – iulie 2019, ar fi păcălit peste 320 de persoane, organizând 14 excursii care urmau să aibă loc în cursul anului 2019, pentru care a încasat o suma totală de peste 100 de mii de euro.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Organizatorul excursiei a fost Niculae Ghinoiu, preşedintele unei asociații care se ocupa cu astfel de plecări. Copiii au aflat de tabere de pe Facebook şi din discuţii cu alţii de vârsta lor care au mai fost în excursii ori tabere. Nu şi-au făcut griji, nici ei, nici părinţii, pentru că asociaţia organiza aceste excursii de 15 ani. Bărbatul a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *