Primarul din Clinceni: Nicolae Sarcină nu va prelua Academica

Afaceristul gorjean Nicolae Sarcina, omul care controleaza formatiile Viitorul Targu Jiu si Luceafarul Oradea, ar fi fost, potrivit presei centrale, noul actionar de la Academica Clinceni. Formatia de Liga 1 nu a inregistrat vreo victorie in 17 runde din acest sezon.


Prosport a scris, miercuri, că Nicolae Sarcină va prelua trupa ilfoveană, iar Flavius Stoican va fi noul director tehnic. De asemenea, Augustin Călin și Sabin Ilie se vor alătura staff-ului. Recent s-a speculat că formația de prim eșalon și-ar juca meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu. Totuși, informația a fost infirmată, joi, de primarul din Clinceni, Adrian Budeanu.
“Nu, nu Nicolae Sarcină va fi finanțatorul echipei. Dar nu pot spune numele lui, nu am ajuns la o înțelegere . Stoican va fi antrenor, Bobi Verdeș secund, iar Augustin Călin director tehnic”, a precizat edilul.


Cel din urmă a mai spus că va fi reziliată înțelegerea actualului antrenor, Ionuț Chirilă. Potrivit conducerii clubului, este posibil ca și fostul internațional Adrian Ilie să ajute echipa.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *