Consultații oferite de un cabinet oftalmologic pentru o familie nevoiașă, la inițiativa senatorului Iordache

O familie nevoiasa din judetul Gorj a beneficiat astazi de consultatii oftalmologice gratuite, la initiativa senatorului Ion Iordache. Este vorba despre copiii familiei Cârstenoiu, cărora Ion Iordache, le-a construit o casă de la zero, in urma cu o luna.

Ion Iordache, senatorul de Gorj, este recunoscut pentru faptele bune de care da dovada de fiecare data cand are ocazia. Acesta, când s-a ocupat de construirea casei pentru familia Cârstenoiu, a observat că cei mici, dar și mama lor, aveau probleme cu vederea.

Ion Iordache, senator de Gorj

Țîrcomnicu Ioana, inginer optometrist, deține mai multe cabinete oftalmologice și s-a oferit a le sări în ajutor acestor copii nevoiași în momentul în care le-a auzit povestea. De asemenea, aceasta are numai cuvinte de laudă și pentru senatorul Ion Iordache.

Țîrcomnicu Ioana, inginer optometrist

Și senatorul Ion Iordache, a ținut să-i mulțumească Ioanei Țîrcomnicu pentru că s-a implicat pentru a le veni în ajutor acestor copii.

Ion Iordache, senator de Gorj

Alături de această familie, la consultații a fost și Gabriela Gîngioveanu, consiliera senatorului. Aceasta spune că Ion Iordache și-a dorit să fie consultați micuții din familie în momentul în care acestuia i s-a părut că cei mici ar avea probleme cu vederea. De asemenea, aceasta a menționat că proiectul și campania ”Toți copiii merită o casă!” va continua și până de sărbătorile de iarnă, o nouă casă pentru o altă familie nevoiașă va fi construită.

Gabriela Gîngioveanu, consilier senator Ion Iordache

A fost consultată și mama copiilor care a ținut, totodată, să-i mulțumească senatorului Ion Iordache, pentru că le-a fost construită o casă, dar și pentru că au în continuare sprijinul acestora, dar și al oamenilor cu suflet mare.

Mama copii

În urmă cu o lună, senatorul Ion Iordache, a construit prima casă din campania ”Toți copiii merită o casă!” și a facut, astfel, fericita o familie din judetul Gorj. Acesta le-a construit o casa unor persoane care traiau in conditii improprii. Acum, cei patru copii, impreuna cu parintii lor se pot bucura de o locuinta adevarata.


Familia Cârstenoiu este fericită, iar cei mici sunt bucuroși că în sfârșit au o casă nouă. Familia va fi supravegheata pentru a vedea dacă vor menține ordinea și vor îngriji casa pe care senatorul liberal le-a construit-o de la zero.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *