Prea subțiri pentru Rapid. Gorjenii au pierdut “trenul” în a doua repriză

CSM Târgu Jiu a cedat și la baschet duelul cu Rapid București. Gorjenii au fost depășiți clar de giuleșteni, scor 58-94 (14-26, 20-14, 6-29, 18-25).


La fel ca în partida cu Universitatea Cluj, elevii lui Kresimir Basic au jucat foarte bine în prima repriză, dar au căzut total în sfertul trei, când au marcat doar 6 puncte! Octavian Popa Calotă, Andrei Bărăgan și Camil Berculescu nu au putut fi folosiți din cauza accidentărilor, iar Jason Hubbard a luat loc pe bancă, dar a acuzat dureri la picior, și a rămas fără minute în acest joc. În aceste condiții, în primul rând, rotația mai lungă a oaspeților, iar apoi valorea individuală și-au spus cuvântul.


Dimitrius Underwood a terminat în double-double, cu 17 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive. A fost urmat de Ethan Wright cu 16 puncte și 2 recuperări, în timp ce bosniacul Arsenije Vuckovic a totalizat 13 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.


Kresimir Basic nu a vrut să caute scuze pentru banca scurtă pe care a avut-o la dispoziție. Şi-a muștruluit în schimb elevii pentru că nu au stat în meci 40 de minute.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu


Adrian Vaida a declarat că sunt îngrijorătoare eșecurile drastice din partidele cu U Cluj și Rapid, dar oboseala și-a spus cuvântul.

Adrian Vaida, CSM Târgu Jiu


În runda următoare, pentru gorjeni urmează o deplasare la Voluntari.

CSM Târgu Jiu: Dimitrius Underwood 17p, Alexandru Berca, Noam Weinberg, Ethan Wright 16p, Robert Paliciuc, Jalen Dupree 8p, Adrian Vaida 4p, Arsenije Vuckovic 13p, Falvius Toropu, Alexandru Mitu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *