Pandurii, Gilortul și Viitorul 2 în Seria 7. Formațiile din Gorj au obiective diferite

Echipele din Gorj care evolueaza in esalonul tert si-au aflat adversarele. Formatiile din Targu Jiu si Targu Carbunesti au fost repartizate in Seria 7.
Pandurii Târgu Jiu, Gilortul Târgu Cărbunești și Viitorul Târgu Jiu 2 vor reprezenta județul în această ediție a Ligii 3. Alături de formațiile gorjene se mai află CSM Reșița, CSM Deva, CSM Jiul Petroșani, Progresul Ezeriş, Aurul Brad, Voința Lupac și Viitorul Șimian. În prima etapă a noului sezon, Pandurii și satelitul Viitorului se vor duela la Târgu Jiu. Și Gilortul Târgu Cărbunești are meci acasă, cu Progresul Ezeriș.


Pandurii Târgu Jiu își propune promovarea, dar directorul sportiv Camilian Floroiu știe că trupa gorjeană va avea de furcă în această serie.

Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii Târgu Jiu

Antrenorul Gilortului, Marian Dinu, este dezamăgit că echipa sa trebuie să străbată sute de kilometri pentru unele deplasări. Obiectivul formației din Târgu Cărbunești este evitarea retrogradării.

Mihai Dinu, antrenor Gilortul Târgu Cărbunești

Viitorul Târgu Jiu a luat locul Comunei Recea, retrasă din Liga 3. Oficialii trupei gorjene se vor axa pe o echipă foarte tânără, care va cuprinde și fotbaliști care nu prind regulat lotul la formația de ligă secundă.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *