Nou centru de vaccinare la stadion, funcțional de mâine

Pentru ca tot mai multi gorjeni se indreapta spre centrul de vaccinare pentru imunizare impotriva covid-19, municipalitatea a luat decizia de a deschide si cel de-al doilea centru de vaccinare, la Stadionul Municipal.
Centrul va avea două fluxuri de vaccinare și va asigura două dintre cele patru vaccinuri aprobate în România: Pfizer și Johnson&Johnson. În acest moment, în municipiul Târgu Jiu sunt funcționale două centre de vaccinare: unul la Stadinul Municipal, cu trei fluxuri de vaccinare, și celălalt la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, cu un singur flux. Totodată, târgujienii se mai pot vaccina și la cabinetele medicilor de familie cu vaccinul produs de Johnson&Johnson. 

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Începând de ieri, persoanele nevaccinate nu mai pot intra în malluri, centre comerciale sau instituții publice, pentru că accesul se face numai cu certificat verde, și nici nu mai pot circula între 22.00 și 5.00 dimineața, când e carantină de noapte.

Astăzi, România a înregistrat 16.765 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, 523 de decese şi 1.867 pacienţi cu COVID-19 la ATI.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *