Ne-am săturat de înfrângeri! Gorjenii, învinşi de echipa lui Pustai (Galerie FOTO)

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă acasă de Dunărea Călăraşi. Fotescu (36) şi Calu (67) au punctat pentru vizitatori, în timp ce Gabi Dodoi (76) a reaprins speranţele gazdelor într-un rezultat pozitiv. Gorjenii au cerut penalty în ultimele secvenţe ale partidei, dar arbitrul nu a fost impresionat de căderea lui Dodoi în careu.

“Prima repriză nu am jucat aşa bine, i-am lăsat să vină peste noi. Am stat prost pe faza defensivă, unde se vede că suntem deficitari, iar, în a doua repriză, am luat gol dintr-o lovitură liberă. Nu înţeleg de ce avem teama aceasta la faze fixe. Se crează o panică, deşi avem jucători cu talie. În repriza a doua, cred că am fost mult peste adversar, ne-am creat ocazii multe şi i-am dominat din toate punctele de vedere, dar nu am reuşit să marcăm decât o dată. Cred că am avut şi un penalty la Dodoi. Dacă era în careul nostru, cu siguranţă se dădea 11 metri”, a spus antrenorul Călin Cojocaru.

“Am avut şi un trac pe final, pentru că am controlat şi celelalte două deplasări şi am fost egalaţi. Am luat acel gol, care a întors ultimele 10 minute. Puteam să ne desprindem, să fie un meci mai uşor, dar până la urmă şi echipa gazdă arată mai bine decât anul trecut. Este o echipă care a pierdut multe puncte pe nişte greşeli copilăreşti”, a declarat principalul Dunării, Cristi Pustai.
Pentru Pandurii urmează, la mijlocul săptămânii, deplasarea de la Ciuc, iar apoi duelul de la Târgu Jiu cu Viitorul.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *