Marcel Laurențiu Romanescu, propunerea PSD pentru continuitate

Primar al municipiului Târgu Jiu de la alegerile parțiale din vara lui 2017, Marcel Laurențiu Romanescu este propunerea social-democraților pentru bătălia la fotoliul de primar al orașului lui Brâncuși, în virtutea continuării proiectelor și investițiilor din comunitatea târgujiană.


Profesor universitar, Marcel Laurențiu Romanescu și-a îndreptat atenția, încă de la preluarea primului mandat, spre investițiile din sectorul de educație, neexistând unitate de învățământ de pe raza U.A.T Târgu Jiu care să fi avut nevoie de investiții și care să nu fi primit suport din partea administrației publice locale. Indiferent că discutăm despre grădinițe, școli gimnaziale, licee ori colegii naționale, s-a găsit mereu sprijin pentru aceste unități. Ultima investiție majoră la nivelul școlilor și liceelor/colegilor naționale din Târgu Jiu o reprezintă dotările acestora cu mobilier școlar și echipamente digitale de ultimă generație. Discutăm aici de importante fonduri europene atrase în sectorul de educație.


Candidat din partea PSD Târgu Jiu la fotoliul de primar al municipiului, Marcel Laurențiu Romanescu vine cu un portofoliu impresionant de investiții și realizări pe toate sectoarele de activitate, aspecte evidențiate cel mai bine când vine vorba despre sutele de milioane de euro, bani primiți de la Uniunea Europeană.
De altfel, atragerea de fonduri nerambursabile europene este varianta optimă de dezvoltare pentru Târgu Jiu, lucru ce se regăsește pe agenda candidatului PSD, Marcel Laurențiu Romanescu, și pentru exercițiul financiar european 2021-2027.


Dezvoltarea infrastructurii rutiere, alături de revalorificarea spațiilor verzi din municipiu, reprezintă alte obiective atinse ori pe cale de a fi îndeplinite de către autoritatea publică locală. Confortul civic sporit reprezintă element de normalitate pentru cetățenii din Târgu Jiu.


Continuarea proiectelor demarate de către Marcel Laurențiu Romanescu reprezintă suficiente motive, pentru târgujieni, de a vota în consecință pe 9 iunie 2024.

Ionuţ Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *