LNBM: A mai rămas un meci din sezonul regulat

CSM Târgu Jiu merge în play-out. Echipa de baschet a suferit un eșec usturător în penultimul meci din sezonul regulat. Gazdele au fost învinse de CSO Voluntari, scor 67-100 (20-18, 19-23, 15-30, 13-29).
Ilfovenii s-au desprins decisiv în repriza secundă, una pe care au dominat-o mai ales din afara semicercului. Vizitatorii au terminat partida cu un procent de 57 de la linia de trei puncte, față de doar 29, atât cât au avut gorjenii.


Dimitrius Underwood a contabilizat 20 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. L-au urmat Jalen Dupree și Arsenije Vuckovic, ambii cu 15 puncte.


Tânărul Andrei Bărăgan a recunoscut după meci că formația gazdă a fost copleșită și numeric.


,,Nu știu ce s-a întâmplat în repriza a doua, nu am mai jucat ca o echipă. Am jucat individual și nu ne-am apărat, așa cum am făcut-o în prima repriză. Este mai greu când nu avem o rotație lungă, acest lucru a contat. În play-out vom fi bine dacă jucăm colectiv, așa cum am făcut-o în prima repriză. Eu spun că vom face partide foarte bune”, a spus jucătorul gorjean.


Antrenorul Kresimir Basic a declarat că trupa gazdă a căzut în partea a doua a confruntării. Gorjenii trebuie să obțină acum un succes prețios în Banat.


,,Am jucat 25 de minute un baschet bun, însă de la o liberă ratată, am primit 6 aruncări de 3 puncte. Este pentru prima oară în acest sezon când echipa a căzut, s-a destrămat și nu a mai continuat să lupte așa cum a făcut-o până acum. O să vedem ce s-a întâmplat cu Underwood, nu a părut o accidentare atât de serioasă la prima vedere.Diferența era prea mare în favoarea echipei adverse și am considerat că nu mai este necesar să-l folosim, el fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri.Mai avem un meci important la Timișoara, pe care vom încerca să-l câștigăm. Trebuie să ne adunăm, să ne recăpătăm concentrarea, începând de luni, pentru că ne așteaptă, de asemenea, un meci foarte greu. Şi ei își doresc victoria, așa că vom vedea cum ne vom descurca”, a spus croatul.


Înainte de ultimul meci din sezonul regulat, CSM Târgu Jiu are șase victorii și nouă înfrângeri în LNBM.
CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 3p, Dimitrius Underwood 20p, Alexandru Berca, Noam Weinberg 4p, Ethan Wright, Robert Paliciuc, Camil Berculescu, Cameron Oluytan 7p, Jalen Dupree 15p, Adrian Vaida 3p, Arsenije Vuckovic 15p, Alexandru Mitu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.
Partida cu Timișoara va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala ,,Constantin Jude” din Banat.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *