Ișfan: ”Dacă va continua să fie om politic, va face rău învățământului!”

”Daca va continua sa fie om politic, va face rau invatamantului!” Este declaratia profesorului Ion Isfan, fost inspector scolar general, care considera ca daca Dana Constantinescu va continua sa-si desfasoare activitatea politic, la ISJ Gorj, institutia va avea de suferit.

De-a lungul timpului au avut loc schimbări atât la nivelul unităților de învățământ, cât și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Surse susțin că multe dintre numirile care au loc la școlile din Gorj sunt făcute politic, din pix, și asta pentru că Dana Constantinescu face parte din Partidul Național Liberal.


Ion Ișfan nu vede cu ochi buni această situație și spune că cel mai bine ar fi ca Dana Constantinescu să se delimiteze de formațiunea politică din care face parte și să conducă instituția așa cum trebuie.

Ion Ișfan, fost inspector general

Ișfan privește în urmă și vede cum toată munca lui și toate rezultatele aduse de acesta, cât timp a condus Inspectoratul Scolar Gorj, par a se duce pe râpă și asta din cauza lipsei de implicare a celor ce au venit la conducere în timp.

Ion Ișfan, fost inspector general

Ministerul Educației a anunțat că după data de 14 septembrie vor fi demarate concursurile pentru selectarea directorilor și a directorilor adjuncți din învățământul preuniversitar.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *