Investiții de șase milioane de lei la Târgu Jiu

Strada Tudor Vladimirescu din municipiul Târgu Jiu a intrat în reabilitare. Aici va fi refăcut sistemul de canalizare, trotuarele vor fi modernizate cu dale de pavaj, iar mai apoi va fi turnat un nou covor asfaltic. Investiția este realizată din bani de la bugetul local.


“Este o investiție de trei milioane de lei din bugetul local, o investiție care presupune reabilitarea în totalitate a trotuarelor și a canalizării pluviale, pentru a putea prelua toate apele de ploaie din perioadele cu precipitații abundente, și asfaltarea străzii pe o porțiune de aproape 1,5 kilometri. Este o investiție pe care ne-am propus-o, însă până în acest moment nu aveam finanțarea asigurată. Lucrare se va desfășura pe toată perioada acestui an, atâta timp cât condițiile meteo ne vor permite”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.


De asemenea, în cadrul unui alt proiect, va fi amenajat și parcul aflat lângă Coloana Infinitului. Este vorba despre acel teren de peste 2.600 de mp care a intrat în urmă cu aproximativ un an în posesia primăriei. Zona va fi amenajată în așa fel încât să completeze conceptul Căii Eroilor.


“Am prevăzut banii și pentru parcul de lângă Coloană, acel parc pe care l-am preluat de la Fundația Infinitul. Este vorba despre terenul de 2.640 mp de la intersecția dintre Calea Eroilor și strada Tudor Vladimirescu. Așa cum ne-am angajat atunci când am preluat acea suprafață, în zona respectivă va fi amenajat un parc în aer liber. Și investiția din această zonă este evaluată la trei milioane de lei”, a mai transmis edilul.
Ambele investiții vor fi realizate de societatea Edilitara.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *