CSM Târgu Jiu nu e calificată direct în grupele EHF! Handbalistele joacă tur preliminar

După un sezon istoric pentru handbalul feminin gorjean, CSM Târgu Jiu s-a calificat în cupele europene. Vestea mai puțin bună este că trupa gorjeană nu va juca direct în grupele competiției EHF.


Finalista Cupei României va evolua într-un tur preliminar. În schimb, ocupanta locului 3 din campionat, Gloria Bistrița, va juca direct în grupele EHF European League. Potrivit Gazetei Sporturilor, la luarea deciziei au contat și informațiile oferite de FRH forului european.


„Și eu sunt puțin dezamăgit că nu vom juca direct în grupele competiției. Ne vom juca șansa în turul preliminar, unde sper să nu evoluăm contra Dunării Brăila și să aducem la Târgu Jiu o echipă cunoscută în Europa”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș.


Pe de altă parte, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că vor avea loc investiții la Sala Sporturilor, iar lucrările vor fi gata până la primul meci european.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


În ultimul tur preliminar, alături de CSM Târgu Jiu vor mai intra în competiție alte 17 echipe, printre care Nantes, Copenhaga, Borussia Dortmund sau Storhamar. Manșa tur se va juca în 11-12 noiembrie, iar returul o săptămână mai târziu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *