Pandurii va continua sezonul cu lotul actual

Reunirea de la Pandurii Tâgu Jiu nu a adus noutăți la lot. Din păcate pentru antrenorul Mario Găman, echipa are interzis la transferuri, iar decizia FIFA i-a dat planurile peste cap. Hotărârea vine după ce patru foști jucători ai gorjenilor, Steven Goma, Ludovic Erhard, Keinus Bunga și Maurice Sylla, au reclamat formația noastră la forul internațional pentru neplata salariilor. Tehnicianul ajunsese la un acord cu mai mulți fotbaliști cu experiență pentru partea a doua a campionatului, dar mutările nu se vor mai concretiza, chiar dacă Pandurii ar rezolva problema până la finalul perioadei de transferuri din iarnă.


“Este un lucru rău din punctul meu de vedere, pentru că deja discutasem cu o serie de jucători cu experiență și ajunsesem la un acord. Din păcate, a trebuit să renunțăm la ei pentru că, atâta timp cât nu poți să înregistrezi niciun jucător, orice discuție nu mai avea sens. Din discuțiile pe care le am cu conducerea, cu toți factorii de decizie ai clubului, știu că se lucrează din greu la stingerea acestui litigiu. Am înțeles că cei patru jucători, în momentul când s-au luat banii, au depus memorii la FIFA. Cred că, în momentul de față, o să mergem cu lotul actual, cu care am terminat anul. Este o situație pe care nu mi-o doream, mai aveam nevoie de 5-6 jucători cu experiență, care să ne dea încrederea necesară, dar noi vrem să demonstrăm că se poate lucra și cu actualul nucleu. Am încredere în ei și vom vedea rezultatele. Rivalele noastre s-au întărit, CSM Reșița și CSM Deva sunt la ora actuală mai puternice ca noi, dar nu întotdeauna cel puternic are câștig de cauză”, a declarat Găman


Patru dintre adversarii gorjenilor din partidele amicale au fost deja stabiliți. Primul meci de verificare va avea loc sâmbătă, 29 ianuarie, cu Universitatea Craiova 2.


“Vom juca o dublă cu Filiașiul, o dublă cu CSU Craiova 2, cu Viitorul Dăești și cu Gilortul Târgu Cărbunești. Mi-aș mai dori încă două partide, sper să ne ajute și vremea, terenurile, pentru că în perioada de iarnă este mai greu să dispuți un joc în condiții normale. Primul meci va avea loc sâmbătă, pe 29 ianuarie, cu satelitul Universității. În funcție de vreme, vom vedea dacă vom juca la Târgu-Jiu sau Craiova. Trebuie să formăm o echipă greu de bătut, care să se lupte pentru atingerea obiectivului stabilit la începutul campionatului. Din discuțiile pe care le-am avut cu ei și cu conducerea noastră, nu va pleca nimeni, toată lumea va rămâne pe loc”, a adăugat Găman.

Pandurii ocupă locul trei în clasamentul Seriei 7, cu 27 de puncte. Deva este pe locul doi, cu 31 de puncte, iar Reșița este lider autoritar, cu 43 de puncte.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *