Baschetbaliștii au cedat, la scor, confruntarea cu Târgu Mureș

CSM Târgu Jiu nu a contat în prima partidă pentru locul 11. Trupa gorjeană a fost învinsă clar de CSM Târgu Mureș, scor 104-58.


Gazdele au câștigat toate cele patru sferturi ale confruntării (27-11, 22-12, 26-21, 29-14). Porter Troupe a fost singurul străin trecut pe foaia de joc. Shamiel Stevenson a acuzat o stare de oboseală și nu s-a mai dezechipat pentru a evolua în primul meci al seriei. Cel mai bun marcator al partidei a fost Andrei Gheorghe, cu 21 de puncte reușite. Porter Troupe a adăugat 11 puncte, iar Camil Berculescu și Alexandru Berca câte 6 puncte.


“Cred că unii dintre jucători ar fi putut etala un baschet mult mai bun. Un plus este evoluția lui Gheorghe, care a fost peste așteptările noastre și asta sperăm să fie un imbold pentru el să își dorească și să muncească mai mult. De asemenea, jos pălăria pentru Porter Troupe, care a demonstrat, încă o dată, dacă mai era cazul, că este un jucător profesionist 100%, indiferent de situație”, a declarat antrenorul Kresimir Basic după meci.


Duminică, la Târgu Jiu, va avea loc meciul 2 al seriei. Partida începe la ora 19.00 în Sala Sporturilor.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *