Primăria Târgu Cărbunești, al treilea trofeu la Dolce Vita

S-a încheiat editia a doua a Campionatului Primariilor din Gorj la minifotbal. Primaria Targu Carbunesti a castigat titlul de campioana, urmata de Primaria Turceni si Primaria Telesti. Echipele si cei mai buni jucatori au fost premiati la final de Asociatia Club Sportiv Minifotbal Gorj.

Organizată în premieră pe țară anul trecut, competiția de minifotbal între primăriile din Gorj, a ajuns acum la finele ediției a doua. Primăria Târgu Cărbunești, echipă formată în mare parte din jucători activi la nivelul Ligii a patra, a pus mâna pe marele premiu. Formaţia este pregătită de fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Avrămescu. La finalul ultimului joc, a avut loc festivitatea de premiere a competiției. Premiile au fost oferite de ACS Minifotbal Gorj, iar invitați de seamă la premiere au fost președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Emil Dică.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj

 

Emil Dică, director sportiv Pandurii Târgu Jiu


Andrei Mihăilescu, de la Primăria Târgu Cărbunești, a ieşit golgheterul competiţiei, cu 49 de goluri.

Andrei Mihăilescu, Primăria Târgu Cărbunești


Ionuț Dumitru Butoi de la Primăria Turceni a fost decarat cel mai bun jucător al turneului.

Ionuț Dumitru Butoi, Primăria Turceni


Sezonul excelent al celor de la Cărbunești a fost completat de alte două trofee majore, Cupa Primăriilor din Gorj și Cupa Porcului a Primăriilor și Firmelor.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *