Argint pentru UCB la CNU de Fotbal

Echipa Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a obținut locul secund pe țară la Campionatul Național Universitar de Fotbal. Gorjenii au fost opriți doar în finală, pe care au pierdut-o cu Universitatea din Arad.


A fost un an aproape perfect pentru fotbaliștii care au reprezentat județul. UCB Târgu Jiu a eliminat campiona en-titre, Universitatea de Vest din Timișoara, multiplă câștigătoare a competiției în ultimii ani, iar apoi s-a calificat la turneul final de la Alba Iulia. Până în ultimul act, băieții conduși de Daniel Chivu și Bogdan Chiriac au obținut trei victorii: 2-1 cu Universitatea de Ştiinţele Vieţii “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, 2-1 cu Universitatea Valahia din Târgoviște și 1-0 cu Universitatea din Oradea. Finala a fost adjudecată însă de Universitatea din Arad, cu 4-0. În ciuda ultimei impresii, antrenorul principal, Daniel Chivu, s-a declarat mândru de performanța sportivilor săi.

Daniel Chivu, antrenor principal UCB Târgu Jiu


Daniel Chivu este încrezător că UCB va fi la înălțime și anii viitori la această disciplină sportivă.

Daniel Chivu, antrenor principal UCB Târgu Jiu


UCB Târgu Jiu a câștigat competiția națională de fotbal în 2015 și a venit pe locul doi în 2017.
CS UCB Târgu Jiu: Horațiu Peia, Fabian Bărănescu, Flavius David, Ionuț Gruia, Emil Nejoiu, Alexandru Nicola, Horia Şitoianu,Teodor Chirițoiu, Claudiu Zabulică, Cătălin Afrim, Radu Filip, Alexandru Core, Andrei Krupenschi, Denis Magherescu,Robert Dinulescu, Ionuț Popescu, Laurențiu Popescu, Alexandru Oprița Oficiali: Antrenor principal: Conf.univ.dr. Daniel Chivu. Antrenor secund: Lect.univ.dr. Bogdan Chiriac.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *