Colaborare internațională între Novaci și Mayenne – Un nou capitol

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, împreună cu o echipă din subordinea sa, participă zilele acestea la o serie de întrevederi cu omologii lor din Franța. Orașul Novaci din România și orașul Mayenne din Franța se bucură de o relație strânsă și productivă, ce datează de peste două decenii.


Acest parteneriat a fost o sursă de îmbogățire culturală și economică pentru ambele comunități.


Impactul pandemiei asupra schimburilor dintre cele două orașe a fost semnificativ, determinând o pauză în diversele programe și inițiative comune. Pe agenda discuțiilor s-a aflat implementarea unor proiecte concrete în domenii variate precum educația, turismul, cultura, economia și sănătatea.


Primarul Dumitru Leuștean, în calitate de lider al delegației din Novaci, și-a exprimat optimismul cu privire la rezultatele acestei vizite, subliniind că proiectele propuse au potențialul de a aduce beneficii semnificative ambelor comunități. Viziunea sa, alături de dedicarea omologilor săi din Franta, deschide calea spre o colaborare intensificată, care să depășească provocările aduse de pandemie și să consolideze legăturile dintre cele două orașe în anii ce urmează.


Acest nou capitol în colaborarea dintre Novaci și Mayenne este așteptat să stimuleze nu doar dezvoltarea economică și culturală, dar să și consolideze o punte de înțelegere și respect reciproc între locuitorii celor două orașe.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *