Alegeri la toamnă… iar!

ionut catrina

Zice de bine premierul României, Marcel Ciolacu: „Am reușit să atingem și să consolidăm unul dintre principalele obiective ale guvernării: salariul mediu net de peste 1.000 de euro, pe care l-am anunțat acum un an, când am preluat mandatul de premier!

Câștigul salarial mediu net a ajuns la aproape 1.050 de euro, cu mult peste rata inflației. Iar puterea de cumpărare, adică câștigul salarial mediu net real, a crescut cu aproape 8%.
Vreau să mulțumesc tuturor companiilor din România pentru această realizare, sunt sigur că această creștere va avea ca efect ridicarea nivelului de jos al salariilor din România, odată cu adoptarea salariului minim european.


Voi continua, alături de colegii mei din PSD, politicile publice care au ca scop creșterea veniturilor românilor, astfel încât aceștia să câștige salarii cât mai apropiate de cele din Europa. Iar următoarea mare prioritate este ca, în următorii patru ani, românii să aibe cele mai mari salarii din toate economiile țărilor central și est-europene. România și oamenii săi muncitori merită din plin asta!”


Dacă măririle la salarii și pensii ar veni după indexarea obligatorie cu inflația, ar fi super…

Ionuţ Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *