Accident cu o victimă la Bumbești-Pițic

O soferita a ajuns la spital dupa ce masina pe care o conducea a ajuns cu rotile in sus. Accidentul s-a produs, duminica, pe raza comunei Bumbesti-Pitic.


Conform polițiștilor, este vorba despre o femeie de 49 de ani, din municipiul Targu Jiu. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat cu atovehiculu în afara carosabilului. La fața locului au fost direcționate două echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și două echipaje din cadrul SAJ Gorj.


“Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că o femeie de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Bumbești-Pitic, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vîlcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se pe partea stângă a direcției de deplasare. În urma accidentului, femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, s-a întocmit dosarul penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă” au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *