Viitorul rămâne în L2. Cojocaru: “Am bătut o echipă puternică”

Viitorul Târgu Jiu a obținut succesul care îi asigură salvarea. Trupa lui Călin Cojocaru a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Meciul s-a disputat pe Stadionul “Constantina Diță” și a contat pentru etapa a treia a Seriei B din play-out-ul ligii secunde.  Oaspeții au început mai bine confruntarea, dar Geantă i-a ținut pe gorjeni în joc cu două intervenții foarte bune, la Boțoab (`9) și Fedele (`24). Singurul gol al partidei a venit în minutul 29, după un corner. A marcat Moisie.

Formația din Târgoviște a avut inițativa și în partea secundă, dar alb-albaștrii au fost mult mai bine organizați. Amfitrionii au avut ocaziile mai mari pe contre, însă tabela a rămas neschimbată.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat la finalul jocului că atitudinea a făcut diferența. Timișoreanul nu a vrut să vorbească despre continuitatea băncii tehnice, ci doar despre etapele rămase. Viitorul iese la Slatina în runda următoare.

“Vreau să-i felicit pe baieți pentru atitudine, pentru modul cum s-au prezentat astăzi, au arătat forță, au arătat agresivitate și am arătat că suntem puternici, și că rezultatele din prima parte nu au fost o întâmplare. Venim după un rezultat pozitiv, și eu spun că am practicat un joc solid, agresiv. Nu cred că le-am dat șansa adversarilor să aibă ocazii, chiar dacă în unele momente ne-au presat.

Obiectivul nostru e să câștigăm tot ce se poate, mai avem încă trei etape. Ne focusăm pe următorul meci de la Slatina. Astăzi ne bucurăm și de luni suntem concentrați pe acea partidă, fiindca e o echipă bună și ne așteaptă un joc greu.

Eu încerc tot timpul să construiesc, dar nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri. Cum v-am zis, mai avem trei etape și vreau să mă focusez pe următorul meci de la Slatina.

Moralul este foarte bun. Venim după o victorie la Spartac, chiar dacă e ultimul loc, e o echipă incomodă. Am reușit să marcam trei goluri, lucru care nu s-a întâmplat până la meciul trecut. Astăzi am bătut o echipă grea, o echipă puternică. Schimbarea de atitudine a venit de la toți jucătorii”, a declarat Cojocaru.

Viitorul în meciul cu Chindia: Geantă – Croitoru , Bîrzu , Savu , Godja – Brînzan (C) (86′ Acolatse) , Tiihonen – Gîrbiță , Moisie (66′ Lupulescu) , Popa (86′ Voinea) – Nikpalj (79′ Geană). Rezerve: Lupescu – Krupenschi , Cojocaru , Toure, Andreaș.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *