Se prelungește seceta! Bogoi: “Este o perioadă de criză”

Pandurii nu au reusit pana acum sa castige pe Stadionul Minerul, iar egalul cu Ripensia Timisoara i-a dus pe gorjeni la 10 meciuri fara victorie in esalonul secund. Partida de sambata s-a incheiat 1-1, asta desi echipa gazda a lovit de trei ori bara.
Dănăricu a punctat pentru trupa noastră în minutul 29, după un şut plasat de la 18 metri. Bănăţenii au egalat în partea secundă, Claudiu Matiş profitând de o nesincronizare a apărăii adverse, în minutul 52. Lipsa rezultatelor pozitive nu l-a speriat încă pe noul principal, Adrian Bogoi, care nici nu vrea să audă de retrogradare.

“Am deschis scorul, am avut apoi câteva ocazii şi în loc să închidem meciul, am fost egalaţi şi aşa a rămas scorul până la final. Noi nu ne vom bate pentru evitarea retrogradării, este doar o perioadă de criză, pe care clubul o va depăşi în cele din urmă. Noi avem jucători foarte tineri, dar pentru mine nu este o problemă, sunt obişnuit. Iar din iarnă vom vedea cine a confirmat în tur şi cine nu, vom renunţa la câţiva jucători şi vom încerca să-i înlocuim cu alţii mai experimentaţi”, a declarat tehnicianul.

Pandurii Târgu Jiu a rămas astfel cu 17 puncte după 17 runde, ocupând momentan locul 16 în Liga a 2-a.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *