Viitorul, mai bună doar o repriză cu Ripensia

Viitorul Târgu Jiu a plecat cu un egal de la Timișoara. Gorjenii au remizat cu Ripensia, 1-1, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out.


Oaspeții au evoluat mai bine în prima parte și au înscris, pe finalul reprizei, golul care le-a oferit avantaj la pauză. Căpitanul Alin Țegle a marcat după o combinație bună a alb-albaștrilor pornită însă de la o greșeală defensivă.

Bănățenii au egalat la 10 minute de la reluare, prin Rareș Butnărașu. Acesta a profitat de letargia apărării gorjene la o fază fixă. Ripenisa a forțat după marcarea golului egalizator, dar nu a reușit să obțină succesul. După meci, antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că echipa sa a făcut un joc slab.

Călin Cojocaru, antrenor Viitorul Târgu Jiu


Viitorul a acumulat 29 de puncte după acest egal și ocupă locul 4 în Grupa B de play-out. În Vinerea Mare, gorjenii primesc vizita Concordiei Chiajna.


Viitorul în meciul din play-out cu Ripensia: Udrea – Vulpe, Rogac, Băican, Godja – Acolatse (Nsiah 76’), Brînzan – Al. Dulca (Vl. Toma 54’, Gîrbiță 76’), Țegle (cpt.), Dodoi (Raicea 85’) – Cl. Dragu. Rezerve neutilizate: Geantă – Dănescu, Stepanenko, Geană, P. Banu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *